Feedbackformulier

Wij stellen uw mening erg op prijs

Het inspiriment met Ruud Veltenaar is achter de rug en we hebben direct na de bijeenkomst al diverse leuke persoonlijke reacties van deelnemers mogen ontvangen. We hebben de indruk dat we samen mogen terugkijken op een zeer geslaagde bijeenkomst! Natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar uw reactie. Hoe heeft u het Inspriment met Ruud ervaren?

Wanneer u onderstaande formulier volledig invult, krijgt u automatisch toegang tot de link waarmee u de gehele presentatie van Ruud kunt dowloaden. De download zal meteen starten. In deze presentatie vindt u nog tientallen interessante dia’s die niet tijdens de bijeenkomst zijn getoond.
Enjoy!

U kunt de presentatie onbeperkt gebruiken en inzetten, maar het is zonder onze toestemming NIET toegestaan om (onderdelen van) deze presentatie te plaatsen in het publieke domein. Wel is het toegestaan om de presentatie te delen met mensen die deze niet hebben bijgewoond, bijvoorbeeld collega’s binnen uw eigen organisatie of binnen huiselijke kring met familie en vrienden. Het is NIET toegestaan dat u de presentatie zelf distribueert of doorstuurt naar andere deelnemers die de presentatie hebben bijgewoond.nn

“Creating a better world is a life style, not a job or project.”
English version
  • 12345678910
  • 12345678910