CREATING THE FUTURE

Zelf je lot in handen nemen


Wat heeft de toekomst voor jouw bedrijf in petto? De toekomst is geen speling van het lot dat wordt opgelegd aan je bedrijf of instelling, noch is het een resultante van de externe omstandigheden. De toekomst van je organisatie kun je met voldoende moed en gedurfde doelen, zelf op een creatieve manier creëren. Dat is het uitgangspunt van deze unieke workshop en belevenis.

Waarom bestaan wij?


Tijdens een Future Workshop onderzoeken we de trends en ontwikkelingen die invloed hebben op de toekomst van jouw bedrijf of afdeling. Het stimuleert de deelnemers om het heden en hun belemmerende overtuigingen los te laten en onbevangen naar de toekomst te kijken. Waarom bestaan we, wat willen we zijn en hoe creëren we meerwaarde in de toekomst?

Roadmap en actielijst


Een Future Workshop is een maatwerk-programma voor een beperkt aantal  deelnemers. Het resultaat is een roadmap en concrete actielijst voor de toekomst, optimaal rekening houdend met de impact van de trends en ontwikkelingen. Een Future Workshop is een unieke belevenis voor elke deelnemer en maakt nieuwe kansen zichtbaar, waarover nu niet wordt nagedacht.

RVA

Future workshops met impact zijn o.a. verzorgd voor:Overige Inspirimenten

MASTERS

Mega transformaties

Masterlezingen zijn fascinerende, multimediale presentaties, met de focus op de transformatie van onze wereld naar de volgende fase in onze beschaving. Wat is de invloed op onze samenleving, op ons leven en op ons werk? Wat zijn de gevolgen voor onze welvaart en voor ons welzijn?

MEER INFO

KEYNOTES

TOEKOMST SECTOREN…

Thematische keynotes zijn boeiende, actuele en interactieve lezingen over de toekomst van specifieke branches, sectoren en industrieën en worden altijd aangepast aan de specifieke wensen, eisen en doelstellingen van de opdrachtgever. Wil jij ook weten wat de toekomst voor jou en je sector of organisatie in petto heeft?

MEER INFO

TEDX & DEBAT

IDEEËN IN ACTIE

TEDx4 is uniek in Nederland en bestaat uit minimaal vier boeiende en vooral inspirerende korte keynotes, elk gevolgd door debat met en tussen de deelnemers. Het programma staat garant voor veel interactie en creëert onder de deelnemers veel bewustzijn en inspiratie om mee te helpen aan het creëren van een betere wereld.

MEER INFO

VRAAG NU OFFERTE AAN

Referenties

Niet te veel verwachten, gewoon ondergaan!
Een vuur aan gedachten en redeneringen, te veel om tijdens de sessie te begrijpen hoe er zelf naar te kijken. Als voorbeeld de biomimicry…..zoek het maar op….te mooi om niet te weten.
Maar daar gaat het niet om…..het gaat er wat mij betreft om hoe onzinnig wij als mensheid soms in elkaar zitten en niet tot de beste oplossingen komen, of niet eens in de buurt.
Een fascinerende workshop en ochtendsessie op de universiteit van Berlijn (van met gemak 4 uur) tijdens onze jaarlijkse Redevco Investment Academy, die onze groep tot nadenken zet en dan ook nog eens gecombineerd met humor en vermaak!
MANOLITO VAN ARDENNE, MANAGING DIRECTOR INVESTMENT MANAGEMENT REDEVCO
Ruud is een man met een scherpe geest en het vermogen om dromen en visie te combineren tot een aannemelijke toekomst die hoop biedt op een betere wereld. Als filosoof weet Ruud duidelijk de vertaalslag te maken van economie en technologie naar de impact op de mensheid en hun welzijn. Ik heb hem aangeraden een boek te schrijven en deze lezing op zoveel mogelijk scholen te houden. De kinderen als gids voor hun ouders, een kenmerkende visie voor Ruud en zijn manier van kijken naar een wereld die zoekende is.

FRITS BOLKESTEIN, VOORMALIG EU COMMISSARIS