Promotionele teksten

De volgende conceptteksten kun je gebruiken in je aankondigingen, nieuwsbrieven, e-mails, folders en andere promotionele materialen. Ook vind je onderstaand een voorbeeld tekst hoe je mij  zou kunnen introduceren tijdens de bijeenkomst. Uiteraard staat het je vrij de teksten naar inzicht aan te passen.


BIOGRAFIE

Men noemt mij vaak een geboren spreker en een bevlogen trendwatcher. Ik studeerde filosofie aan de Universiteit van Amsterdam en de Columbia University in NYC en International Business Management aan Harvard. Mijn visie, inzichten en humoristische anekdotes zijn gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring als ondernemer en bestuurder bij bedrijven als McKinsey in de VS, Volmac, RAET, Wegener en Planet Internet. Tevens was ik een decennium lang chairman van een venture capitalist en investeerde ik in technologie bedrijven op alle continenten.

Trendwatcher en friskijker

Als internationaal trendwatcher en friskijker bied ik duidelijkheid over de toekomst en hoop op een betere wereld. Een wereld op drift naar een volgende fase in onze beschaving. Mijn inspirerende masterlezingen, multimediale keynotes en interactieve collega gaan over de megatrends en mondiale ontwikkelingen en de gevolgen hiervan voor onze welvaart en ons welzijn? Wat betekent dit voor ons werk en leven? Hoe ziet de wereld er uit in 2025? En wat voor soort leiderschap en ondernemerschap hebben we dan nodig?

Inspirator en bevliegeraar

Als filosoof en TEDx spreker zet mensen aan het denken over hun eigen toekomst in een snel transformerende wereld. In deze context inspireer ik mijn publiek en stimuleer ik persoonlijk leiderschap, innovatief en sociaal ondernemerschap en authenticiteit. Nieuwe inzichten, dogma’s en belemmerende overtuigingen worden kritisch en feitelijk beschouwd. Met een heldere visie en duidelijke agenda voor de toekomst, houd ik mijn publiek een spiegel voor en creëer ik beweging en actie.

Hoge beoordelingen

Ik behoor tot de best geëvalueerde sprekers in de markt met 9,1 als gemiddelde score (referenties). Ik spreek al meer dan 20 jaar op congressen, seminars en andere bijeenkomsten op alle continenten. Tevens verzorg ik (gast)colleges op diverse universiteiten en business schools in Europa en de VS. Tenslotte ben ik ook auteur voor diverse blogs en columnist bij enkele kranten.VOOBEELD AANKONDIGING

“Zelfs als jij niet geïnteresseerd bent in de toekomst, is de toekomst geïnteresseerd in jou. Daarom houdt onze volgende spreker zich bezig met het inspireren van een nieuwe generatie leiders, bestuurders en beleidsmakers, die gericht zijn op de toekomst en het creëren van meerwaarde voor de samenleving en andere mensen.

Ruud Veltenaar is filosoof, trendwatcher, TEDx spreker, bevliegeraar, buitengewoon hoogleraar en sociaal bewogen investeerder.  Hij is een talent in het vertalen van trends en ontwikkelingen naar de impact ons leven en werk. Als geen ander weet Ruud dat het creëren van een perspectief rijke toekomst meer vereist dan motivatie en hard werken. Om de toekomst zelf te creëren heb je relevante informatie, heldere inzichten en effectief leiderschap nodig.

Dat is waarom Ruud Veltenaar al decennia lang de wereld rondreist en samenwerkt met alle soorten leiders, van CEO’s tot staatshoofden en van schoolbestuurders tot studenten.

Deze ochtend/vandaag/vanavond verschaft Ruud ons een doorkijkje naar de toekomst en maakt hij duidelijk hoe we zelf meerwaarde kunnen creëren in een turbulente wereld, die in rap tempo transformeert naar een volgende fase in onze beschaving.

Ruud zal een helder beeld van de toekomst verschaffen en aangeven waarom we op een markeerpunt in onze geschiedenis staan. En voor degene die het allemaal een beetje overweldigend vinden, kunnen we de hoop die Ruud biedt op een betere wereld ook gebruiken als een gelukkig einde van zijn presentatie (en/of onze bijeenkomst).

Graag een warm applaus voor Ruud Veltenaar”PROMOTIONELE TEKST

De wereld verkeert niet in een financiële of economische crisis, maar in een transformatie naar een volgende fase in onze beschaving. Deze transitie raakt bijna iedereen en heeft grote invloed op ons leven en werk. Tijdens de bijeenkomst verschaft Ruud Veltenaar duidelijkheid over de toekomst en biedt hij concrete hoop op een betere wereld. Ben jij klaar voor de toekomst en in staat om ook in turbulente tijden het verschil te blijven maken?

Ruud Veltenaar is filosoof, trendwatcher, TEDx spreker, bevliegeraar, buitengewoon hoogleraar en sociaal bewogen investeerder. Hij is een talent in het vertalen van trends en ontwikkelingen naar de impact ons leven en werk. Ruud behoort met een gemiddelde score van 9,1 tot de best beoordeelde sprekers in de markt en de inhoudelijke reacties en commenteren zijn louter positief.

Tijdens de bijeenkomst zal Ruud een helder en boeiend beeld van de toekomst schetsen en aangeven waarom we op een markeerpunt in onze geschiedenis staan. Wij beloven u een presentatie met impact en veel inspiratie waarover nog veel en lang zal worden nagepraat.


BIJPASSENDE FOTO’S NODIG?